Skip Navigation LinksSupportersvereniging

Sinds jaar en dag beschikt de plaatselijke trots over een supportersvereniging. Begin jaren tachtig is deze vereniging opgericht door en vóór de supporters van v.v. Bakkeveen.
De supportersvereniging verzorgt het samenstellen van het programmaboekje en de kaartverkoop tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Met de inkomsten die uit deze activiteiten voortvloeien probeert de supportersvereniging daar waar mogelijk financieel bij te springen.
Andere taken van de supportersvereniging zijn het organiseren van activiteiten voor de supporters, zoals bijvoorbeeld het klaverjassen of het houden van een informatieve avond door uitnodiging van een bekende gastspreker uit de sportwereld.
Heb je leuke ideeën of activiteiten die georganiseerd kunnen worden door de supportersvereniging post deze dan via het contactformulier op deze site of spreek een van de leden aan!
Nieuwe leden zijn ook van harte welkom, en voel jij je als supporter betrokken bij de voetbalvereniging en ben je bereid tot het organiseren van sfeerversterkende activiteiten klop dan aan bij één van onderstaande leden.

Douwe Douwsma (voorzitter)
Ruurd van der Wal (lid)

Skip Navigation Links
Inloggen
 
 
Wachtwoord vergeten?